معرفی 4 واحد متخلف توزیع کننده فرآورده های گوشتی

به گزارش مجله هاستفا، خبرگزاری خبرنگاران- مدیرکل استاندارد تهران گفت: بازرسان استاندارد، چهار واحد صنفی متخلف را که اقدام به فراوری و توزیع فرآورده های گوشتی غیراستاندارد می کردند، به مراجع قضایی معرفی کردند.

معرفی 4 واحد متخلف توزیع کننده فرآورده های گوشتی

به گزارش خبرگزاری خبرنگاران از اداره کل استاندارد استان تهران، طبق مقررات و قوانین استاندارد، فراوری هرگونه فرآورده مشمول استاندارد اجباری، باید در واحد فراوریی دارای مجوز و آزمایشگاه، با حضور مدیر کنترل کیفیت، انجام گردد؛ لذا 4 واحد صنفی با نام های پرولند، کاشاک، جزیره گوشت و دهکده پروتئین که ادعای فراوری فرآورده گوشتی در حضور مشتری دارند، بدلیل تخلف و نقض قوانین استاندارد، فراوریاتشان توقیف و به دادگاه معرفی شدند.

آقای محمودرضا طاهری با تاکید بر اینکه فراوری و توزیع انواع سوسیس، کالباس و ژامبون مشمول مقررات استاندارد اجباری بوده و بدون اخذ مجوز های لازم از سازمان ملی استاندارد ایران، ممنوع است، تشریح کرد: پیش از این هم مکررا به شهروندان توصیه و اطلاع رسانی شده بود که فریب ادعای دروغین این متخلفان را نخورند و از مصرف هرگونه فرآورده گوشتی فاقد نشان استاندارد خودداری نمایند.

مشخصات واحد های متخلف به توضیح زیر است:

1. واحد پرولند- واقع در شهرک غرب - بلوار دادمان

2. واحد کاشاک- واقع در سعادت آباد - بلوار دریا

3. واحد دهکده- پروتئین واقع در سعادت آباد - خیابان سرو شرقی

4. واحد جزیره گوشت- واقع در خیابان شهید رجائی نبش عراقی

bestcanadatours.com: مجری سفرهای گردشگری و تجاری و آموزشی | مجری مستقیم و کارگزار سفرهای بین المللی خارجی

منبع: خبرگزاری آریا
انتشار: 5 آبان 1400 بروزرسانی: 5 آبان 1400 گردآورنده: host-fa.ir شناسه مطلب: 8145

به "معرفی 4 واحد متخلف توزیع کننده فرآورده های گوشتی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "معرفی 4 واحد متخلف توزیع کننده فرآورده های گوشتی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید