محافظت در برابر کرونا با یاری پادتن هایی که از قبل در بدن وجود داشته اند

به گزارش مجله هاستفا، پژوهشگران انگلیسی در آنالیز جدیدی دریافتند که شاید پادتن هایی که سیستم ایمنی بدن قبلا آنها را فراوری نموده است، بتوانند به محافظت از بدن در برابر ویروس کووید 19 یاری نمایند.

محافظت در برابر کرونا با یاری پادتن هایی که از قبل در بدن وجود داشته اند

به گزارش خبرنگاران از ایسنا، پژوهشگران موسسه فرانسیس کریک و کالج دانشگاهی لندن (UCL) در آنالیز جدیدی دریافته اند بعضی از پادتن ها که در دوره ابتلا به کروناویروس توسط سیستم ایمنی به وجود آمده اند، می توانند کروناویروس را هدف قرار دهند و شاید بتوانند به محافظت در برابر رشته جدید کروناویروس یاری نمایند.

سیستم ایمنی بدن در واکنش به عفونت ویروسی، پادتن هایی به وجود می آورد تا به مقابله با عفونت بپردازد. این پادتن ها مدتی پس از عفونت در خون می مانند و در دوره پس از عفونت می توانند دوباره با ویروس دست و پنجه نرم نمایند.

پژوهشگران در این پروژه دریافتند بعضی افراد از جمله بچه ها، پادتن هایی در خون خود دارند که نسبت به کروناویروس واکنش نشان می دهد. آنها هنگام ابداع آزمایش های حساس پادتن برای آنالیز کووید 19، به این کشف دست یافتند. سپس برای ارزیابی عملکرد آزمایش های خود، خون افراد مبتلا به کووید 19 را با خون افرادی که بیمار نبودند، مقایسه کردند. آنها دریافتند بعضی از افراد که در معرض کروناویروس نبوده اند، پادتن هایی در خون خود دارند که ویروس را تشخیص می دهد. این گروه پژوهشی برای تایید یافته های خود، بیش از 300 نمونه را که بین سال های 2011 تا 2018 و پیش از شروع همه گیری جمع آوری شده بودند، آنالیز کردند.

تقریبا همه نمونه های جمع آوری شده، پادتن هایی را در خود داشتند که نسبت به کروناویروس معمولی واکنش نشان دادند اما بخش کمی از بزرگسالان این گروه، پادتن هایی را در خون خود داشتند که نسبت به کروناویروس جدید واکنش نشان می دادند و این موضوع به کروناویروس معمولی ارتباطی نداشت.

دکتر کوین ان جی، پژوهشگر ارشد این پروژه گفت: پژوهش های ما نشان می دهند که میزان این پادتن های متقابلی در بچه ها نسبت به بزرگسالان بیشتر است. برای فهمیدن دلیل این موضوع باید پژوهش های بیشتری انجام شوند اما این کار، بچه ها را بیشتر در معرض کروناویروس قرار می دهد.

هرچه سطح آنالیز های ما در خصوص بچه ها بالاتر باشد، می تواند دلیل کمتر بودن شدت کووید 19 را در آنها نشان دهد. هنوز هیچ شواهدی وجود ندارد که نشان دهد این پادتن ها از ابتلا به کروناویروس یا شیوع آن پیشگیری می نمایند.

پژوهشگران، پادتن هایی را که از افراد سالم به دست آورده بودند، در آزمایشگاه آنالیز کردند تا توانایی آنها را در خنثی کردن کروناویروس ارزیابی نمایند. آنها دریافتند که پادتن ها، پروتئین موسوم به S2 را که از زیرمجموعه های پروتئین خوشه ای روی سطح ویروس است، هدف قرار می دهند.

جرج کاسیوتیس از پژوهشگران این پروژه گفت: خوشه کروناویروس از دو بخش تشکیل شده است که کارهای متفاوتی انجام می دهند. S1 به ویروس امکان می دهد تا به سلول ها متصل گردد و در میان انواع کروناویروس، متفاوت است. S2 نیز به ویروس امکان می دهد تا به سلول ها وارد گردد.

وی اضافه نمود: پیش از این تصور می شد تنها پادتن هایی که نسبت به S1 واکنش نشان می دهند، می توانند عفونت را متوقف نمایند اما شواهد جدیدی وجود دارند که نشان می دهند بعضی از پادتن ها که نسبت به S2 هم واکنش دارند، می توانند موثر باشند. این یافته ها می توانند پایه ای برای درک فعالیت پادتن باشند و به کشف واکسن کروناویروس یاری نمایند.

bestcanadatours.com: مجری سفرهای گردشگری و تجاری و آموزشی | مجری مستقیم و کارگزار سفرهای بین المللی خارجی

منبع: جام جم آنلاین
انتشار: 5 آبان 1400 بروزرسانی: 5 آبان 1400 گردآورنده: host-fa.ir شناسه مطلب: 5709

به "محافظت در برابر کرونا با یاری پادتن هایی که از قبل در بدن وجود داشته اند" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "محافظت در برابر کرونا با یاری پادتن هایی که از قبل در بدن وجود داشته اند"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید