طرز تهیه پنیر بادام هندی

به گزارش مجله هاستفا، در گزارش زیر طرز تهیه پنیر بادام هندی را به شما آموزش می دهیم.

طرز تهیه پنیر بادام هندی

به گزارش مروز قصد داریم طرز تهیه پنیر بادام هندی را به شما عزیزان آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

1 پیمانه بادام هندی

3/4 پیمانه آب

2 قاشق غذاخوری آبلیمو

1 قاشق غذاخوری پودر آگار آگار

1/2 قاشق چایخوری زردچوبه

1 حبه سیر

1 قاشق مرباخوری نمک

بادام ها رو در طول شب بذارید در آب خیس بخورند، سپس از آب بیرون آورده و پوستشون رو جدا کنید. تمام مواد به جز پودر آگار آگار و آب رو در دستگاه غذاساز بریزید و خوب آسیاب کنید تا نرم و یکنواخت بشن.

بعد از اینکه مواد کاملا نرم و لطیف شد پودر آگار آگار رو با آب مخلوط نموده و روی اجاق گاز تند تند هم بزنید حدود 5 دقیقه طول می کشه تا بافت لطیف و ژلاتینی پیدا کنه. بعد اون رو به بقیه مواد اضافه کنید.

مخلوط به دست اومده رو در توری یا پارچه مخصوص صاف کردن بریزید، کمی اون رو فشار بدین و یک شب در یخچال قرار بدین تا خودش رو بگیره.

منبع:شبکه آشپزی

bestcanadatours.com: مجری سفرهای گردشگری و تجاری و آموزشی | مجری مستقیم و کارگزار سفرهای بین المللی خارجی

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان
انتشار: 5 آبان 1400 بروزرسانی: 5 آبان 1400 گردآورنده: host-fa.ir شناسه مطلب: 8403

به "طرز تهیه پنیر بادام هندی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه پنیر بادام هندی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید