طرز تهیه شش انداز خوشمزه و عالی

به گزارش مجله هاستفا، استان های مختلف کشور عزیزمان در مناسب های آخر سال غذاهای به خصوصی تهیه می کنند. چهارشنبه سوری که یکی از مناسبت های آخر سال ما ایرانی ها است مردمان زنجان و گیلان و شیراز غذایی به نام شش انداز درست می کنند

طرز تهیه شش انداز خوشمزه و عالی

به گزارش خبرنگاران طرز تهیه شش انداز لذیذ

مواد لازم

خرما : 400 گرم

کشمش : 400 گرم

پیاز خلالی سرخ شده : 2عدد بزرگ

تخم مرغ : 5 عدد

نمک ؛ زردچوبه و زعفران : به میزان لازم

طرز تهیه

ابتدا داخل ماهی تابه کمی روغن میریزیم و وقتی خوب داغ شد کشمش رو اضافه میکنیم و تفت میدیم

خرما رو اضافه کرده و بعد از کمی تفت دادن پیازهای از قبل سرخ شده رو به همراه اندکی نمک و زردچوبه اضافه میکنیم و بازهم تفت میدیم

شعله رو خاموش کرده و در ظرفمون رو میذاریم و 3-2 ساعت زمان میدیم تا مواد نرم بشن

بعد از این مدت داخل ظرف کمی جا باز میکنیم و تخم مرغ ها رو میریزیم و روی اونها زعفران و نمک میریزیم و شعله رو خیلی کم میکنیم و صبر میکنیم خوب بپزه

میتونیم با گردو ، زرشک ، خلال پسته و بادام تزیین کنیم...

bestcanadatours.com: مجری سفرهای گردشگری و تجاری و آموزشی | مجری مستقیم و کارگزار سفرهای بین المللی خارجی

منبع: جام جم آنلاین
انتشار: 5 آبان 1400 بروزرسانی: 5 آبان 1400 گردآورنده: host-fa.ir شناسه مطلب: 6186

به "طرز تهیه شش انداز خوشمزه و عالی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه شش انداز خوشمزه و عالی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید