سریع ترین و کندترین اینترنت برای کدام کشورهاست؟

به گزارش مجله هاستفا، فیبر نوری یا مسی بودن کابل، نزدیکی یا اتصال به کابل های زیردریایی، وسعت یک کشور و سرمایه گذاری از عوامل موثر در سرعت اینترنت است که می تواند به سرعت 262 مگابیتی در سنگاپور و در مقابل سرعت 3 مگابیتی در کوبا منجر گردد.

سریع ترین و کندترین اینترنت برای کدام کشورهاست؟

به گزارش خبرنگاران، لود شدن صفحه یک سایت هرچقدر که زمان برده باشد، به دستگاهی که استفاده می کنید بستگی دارد و اینکه در کجای دنیا قرار دارید. میانگین سرعت اینترنت از کشوری به کشور دیگر بسیار فرق دارد. با استفاده از داده های دنیای اسپیدتست که در ویژوال کپیتافهرست منتشر شده، نقشه سریعترین و کندترین سرعت اینترنت در سراسر دنیا به دست می آید و سرعت هر دو پهنای باند ثابت و تلفن همراه را مقایسه می نماید.

چه عواملی بر سرعت اینترنت تأثیر می گذارد؟

عوامل اصلی موثر بر سرعت اینترنت کشورها را باید شناسایی کرد. به طور کلی، سرعت اینترنت به این موارد بستگی دارد:

-زیرساخت یا نوع کابل (مس یا فیبر نوری) که یک کشور برای پشتیبانی از خدمات اینترنتی خود استفاده می نماید. به طور معمول ، هرچه زیرساخت تازهتر باشد، اتصال سریع تر خواهد بود.

-نزدیکی یا اتصال به کابل های زیردریایی مهم است، زیرا این کابل های فیبر نوری زیر دریا حدود 97 از داده های ارتباطی دنیا را منتقل می نمایند.

-وسعت یک کشور، از آنجایی که هزینه های بهسازی زیرساخت ها اهمیت دارد. هرچه کشور کوچکتر باشد، ارتقاء کابل کشی مقرون به صرفه تر است.

-سرمایه گذاری در سرعت اینترنت تفاوت ایجاد می نماید، زیرا اینکه مقدار دسترسی به اینترنت برای دولت یک کشور چقدر اولویت دارد.

البته عوامل دیگری هم می توانند بر سرعت اینترنت یک کشور تأثیر بگذارد، مانند مقررات دولتی و کاهش عمدی پهنای باند، که در بعضی کشورها مانند ترکمنستان صدق می نماید.

سرعت اینترنت پهن باند ثابت

شاخص دنیای اسپیدتست از داده های صدها میلیون نفر در بیش از 190 کشور دنیا برای میزان گیری اتصالات پهن باند ثابت و تلفن همراه استفاده می نماید. وقتی صحبت از سریع ترین باند پهن ثابت می گردد، سنگاپور با سرعت دانلود 262.2 مگابیت برثانیه -بیش از دو برابر میانه دنیای- در رتبه اول واقع شده است.

مساحت می تواند یکی از عوامل سرعت بالای سنگاپور باشد، زیرا یکی از کوچکترین و بعلاوه متراکم ترین کشورهای دنیا است. مساحت آن تنها 280 مایل مربع و تقریباً به میزان آستین، تگزاس است. دولت این کشور بعلاوه سرمایه گذاری در زیرساخت های دیجیتال را به ویژه در سال های اخیر اولویت بندی نموده است. در سال 2020، دولت سنگاپور وعده داد 2.52 میلیارد دلار برای نوآوری های دیجیتالی سرمایه گذاری کند که بخشی از آن به ارتقاء زیرساخت های مخابراتی کشور اختصاص داده شده است.

در نقطه مقابل طیف، کوبا دارای کندترین باند پهن ثابت با سرعت 3.46 مگابیت برثانیه است. در کنار بودجه ضعیف دولت، کوبا بعلاوه دسترسی محدودی به کابل های زیردریایی دارد. در حالی که بیشتر کشورها به چندین کشور متصل هستند، کوبا فقط به یک کشور متصل است.

سرعت اینترنت تلفن همراه

اینترنت موبایل از برج های سلولی برای انتقال بی سیم اینترنت به تلفن همراه استفاده می نماید. به علت وجود این عنصر، رتبه بندی سرعت اینترنت تلفن همراه با پهنای باند ثابت فرق دارد.

امارات متحده عربی با سرعت دانلود 195.5 مگابیت برثانیه در ابتدای فهرست واقع شده است. در امارات نه تنها داده تلفن همراه سریع است، بلکه در مقایسه با سایر کشورها نسبتاً مقرون به صرفه است. هزینه میانه یک گیگابایت داده در امارات متحده عربی حدود 3.78 دلار است، در حالی که در کره جنوبی (شماره دو در فهرست) 10.94 دلار است.

نوآوری و فناوری های تازه منظره دیجیتال را تغییر می دهد و مواردی مانند شبکه های 5G در سراسر دنیا رایج تر می شوند. به علت ماهیت در حال تغییر سریع این صنعت، داده ای این رتبه بندی ماهانه به روز می گردد تا آخرین نگاه به سرعت اینترنت در سراسر دنیا را ارائه دهد.

این بدان معناست که سرعت اینترنت به تدریج بالاتر می رود، زیرا اتصال سریع تر و قوی تر اینترنت به یک هنجار تبدیل شده است و کشورهایی که برای مدیریت این شبکه های مجهز آماده نیستند، حتی بیشتر عقب خواهند ماند.

bestcanadatours.com: مجری سفرهای گردشگری و تجاری و آموزشی | مجری مستقیم و کارگزار سفرهای بین المللی خارجی

منبع: خبرگزاری ایسنا
انتشار: 5 آبان 1400 بروزرسانی: 5 آبان 1400 گردآورنده: host-fa.ir شناسه مطلب: 8804

به "سریع ترین و کندترین اینترنت برای کدام کشورهاست؟" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "سریع ترین و کندترین اینترنت برای کدام کشورهاست؟"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید